Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού…
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: 0.00

Γνώρισε τον dad-Jim

Πριν από 3 χρόνια ανοίξαμε με την γυναίκα μου το Ohbaby.gr, το οποίο έγινε γρήγορα αγαπημένο των απανταχού μαμάδων, αλλά κάτι μου έλειπε.. Ενώ τα παιχνίδια δούλευαν πολύ καλά, είχαν μεγάλη ζήτηση, κάτι χρειαζόταν, άλλα δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν αυτό.

Και μια μέρα το κατάλαβα.. Έψαχνα να βρω κάτι ωραίο να αγοράσω για τα γενέθλια του γιου μου, κάτι που θα τον ενθουσίαζε και θα τον έκανε να πει “ΟΥΑΟΥΥΥΥ μπαμπά, είναι τέλειο, αυτό ήθελα!”. Ματαιοδοξία; Ίσως και ναι. Αλλά ποιος πατέρας (θείος, παππούς, νονός κλπ) δεν θέλει το παιδί του να τον έχει θεό, ε; Αλλά ρε φίλε, χάθηκα. Χάθηκα κυριολεκτικά λες και με παράτησες σε ένα εμπορικό κέντρο παραμονή Χριστουγέννων (εφιάλτης, το ξέρω). Έψαχνα σε κατηγορίες, άνοιγα υποκατηγορίες, έγραφα σε search bars, αλλά αυτό που τελικά ήθελα, δεν το βρήκα πουθενά. Και τότε σκέφτηκα τι καλά θα ήταν αν μπορούσε κάποιος να κάνει εύκολη και την ζωή των αντρών που δεν έχουν κουράγιο (και διάθεση) να ψάχνουν μια ώρα μέσα στα μαγαζιά, ηλεκτρονικά και φυσικά (εφιάλτης νο2). Τι καλά θα ήταν να έχω έναν virtual πωλητή, να του λέω τι ψάχνω, να μου προτείνει 1-2-3-5 παιχνίδια στα στοιχεία που ψάχνω, να το παίρνω και να φεύγω.

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε ο Toyman. Ο άνθρωπος που θα βοηθήσει εσένα που ψάχνεις κάτι στοχευμένο για το παιδί σου, αλλά το θες γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλά για να ακούσεις “ΟΥΑΟΥΥ είναι σούπερ, αυτό ήθελα, ευχαριστώ μπαμπά/θείε/νονέ/παππού”

Καλωσήρθες και πάλι, είμαι στη διάθεσή σου.