Το καλάθι σου

Το καλάθι σου είναι άδειο :(

Συνέχισε τις αγορές σου

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ανανεωμένοι όροι Βάσει Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016

Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, είναι πολύ σημαντική για εμάς και λαμβάνουμε μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα και σεβασμό, στην ιδιωτική σας ζωή, λαμβάνοντας τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την περαιτέρω προστασία τους.

Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας αυτής, συμφωνείτε με τους όρους της πλέον πρόσφατης Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε, μελετήστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας www.ohbaby.gr, προκειμένου να κατανοήσετε τους γενικούς κανόνες για τη χρήση αυτής. Με την επιφύλαξη των περιπτώσεων που αναφέρονται εγγράφως σε άλλα έγγραφα αποποίησης ευθύνης, πολιτικές όρους χρήσης ή άλλες ειδοποιήσεις της παρούσας Ιστοσελίδας, οι παρόντες όροι χρήσης, η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η πολιτική για τα Cookies και τυχόν έγγραφα που αναφέρονται σε αυτά, αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και την «Oh Baby» σε σχέση με την χρήση της Ιστοσελίδας.

 

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το «Oh Baby», σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στη περίπτωση που θέλουν να προβούν σε κάποια παραγγελία.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη, κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα, μόνο όταν ο ίδιος τα παραχωρήσει οικειοθελώς, θα συνεπάγεται τη συναίνεσή του στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων, βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, συλλέγουμε πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του χρήστη (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα), όπως το ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση σας και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται περαιτέρω ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του προς τούτο, αποδεχόμενος την παρούσα, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του. Ειδικότερα, ο χρήστης θα αποδέχεται και θα συναινεί όπως η εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, θα διατηρεί σε αρχείο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θα συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της «Oh Baby», συναλλακτικής σχέσης, καθώς επίσης για γενικότερους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της «Oh Baby», κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.

Επιπλέον ο χρήστης, θα δίδει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς την «Oh Baby», να του αποστέλλει με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωση για προϊόντα, εκτός και αν επιλέξει ρητά τη μη λήψη ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δύναται, οποτεδήποτε επιθυμεί, να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την ενημέρωση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων


Ενεργούμε μόνοι μας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εμείς συγκεντρώνουμε και ουδέποτε διαθέτουμε, ή κοινοποιούμε, ή ανακοινώνουμε σε τρίτους, ή εμπορευόμαστε προσωπικά δεδομένα, ενώ δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα δεδομένα. 

Με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ασχολούνται μόνον επιλεγμένα στελέχη μας, τα οποία έχουν ενημερωθεί δεόντως για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και την κρατούσα δεοντολογία και μόνον αυτά έχουν πρόσβαση σε βάσεις προσωπικών δεδομένων. 

Η διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή πρόσβασης σε αυτά από πρόσωπα, δίχως άδεια. Προστατεύουμε τα δεδομένα στο υψίστης ασφαλείας κέντρο δεδομένων μας και συμμορφωνόμαστε με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των υπολογιστών. Έχουμε καθιερώσει συστήματα ελέγχου προστασίας του απορρήτου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω διαδικτύου πάντοτε επιφυλάσσει κάποιον κίνδυνο. Για παράδειγμα, ένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμποδίσει μια διαβίβαση, ή θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διεισδύσει στα μέτρα ασφαλείας μας. Επομένως, παρά το ότι πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ με τρόπο που δεν είναι συμβατός με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αποφασίσετε ποια δεδομένα θα μας στείλετε, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή θα μας υποβάλλετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας.


Δικαιώματα Υποκειμένου


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών του Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στoν «Toyman» ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thetoyman.gr

Σε περίπτωση άσκησης ενός, εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, o «Toyman» θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας, εντός ενός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά, ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται, κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας, από την εταιρία μας, καθώς και για την περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία μας και συγκεκριμένα στoν κ. Δημήτρη Κορτιμανίτση, τηλ. 2310 906 770, ηλεκτρονική διεύθυνση: info@thetoyman.gr

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thetoyman.gr